Либерец - Славија Прага

Либерец има само 1 победа на последните 10 првенствени натпревари.

Либерец нема пораз на последните 6 првенствени натпревари на домашен терен (4 нерешени).

Славија е во серија од 7 првенствени победи.

Славија нема пораз на последните 17 првенствени натпревари (14 победи).

Славија постигнува минимум 2 гола на 7 од последните 8 првенствени натпревари на гостински терен.

Либерец и Славија играат со ГГ3+ на 7 од последните 8 меѓусебни натпревари.

Либерец има само 1 пораз на последните 5 натпревари на домашен терен против Славија (3 победи).

Кај Либерец неизвесен за настап е играчот од одбраната Куфал (12 натпревари).

Славија не може да смета на играчот од средниот ред Свенто (12 натпревари), а неизвесен за настап е играчот од одбраната Фридрих (16 натпревари / 2 гола).

 

Објавено на :
17 / Mar / 2017
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување