Ремс - Брест

Ремс не може да смета на Туран (одбрана, 15/0), Родригез (средина, 20/0), Ндом (средина, 17/0).

Брест ќе биде без Коеф (одбрана, 23/1), Нганиони (одбрана, 14/0), Хенри (средина, 11/0), Маупај (напад, 21/10) и Лабиди (напад, 16/1).

Ремс игра 0-2 гола на 8 по ред во лигата и на последните 6 меча дома против Брест. На 5 од овие 6 не прима гол.

Брест игра со 0-2 гола на 7 од последните 8 меча во лигата.

 

Објавено на :
26 / Feb / 2017
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување