Дизелдорф и ФСВ Франкфурт играат...

... НГ и 0-2 гола на 4 свои средби по ред, а Дизелдорф нема пораз на 6 во низа.

За овој дуел Дизелдорф е без Тах (одбрана, 23/0) и играчите од средината Боџек (25/0), Пинто (21/1), Гартнер (15/0) и Финк (12/2).

Првот нивен дуел сезонава го доби Дизелдорф со 2:0.

ФСВ Франкфурт и со победа нема сигурен опстанок и ќе ги чека и останатите резултати.

Објавено на :
24 / May / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување