Нирнберг - Бохум

Нирнберг без Фулкруг (напад, 24/3).

Бохум без Пертел (одбрана, 21/0), Тасака (средина, 19/2), Вајс (средина, 11/2) и Гундуз (напад, 14/1).

Бохум е без победа на последните 9 натпревари на гостински терен во Бундеслига 2.

Нирнберг и Бохум играат со 0-2 гола на 6 од последните 7 меѓусебни средби.

Објавено на :
23 / Mar / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување