Унион Берлин постигнува најмалку 2 гола и победува...

...на последните 4 натпревари на домашен терен во првенството.

Кајзерслаутерн игра со 0-2 гола на 6 од последните 7 првенствени натпревари на гостински терен.

Унион Берлин денес без Колер (средина, 18/2), Тиел (средина, 10/2) и Бренди (напад, 19/4).

Кајзерслаутерн без Хаинц (одбрана, 21/0) и Гаус (средина, 10/2).

Објавено на :
08 / Mar / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување