Исланд

icon

Сите кратки вести

Сите 3 првенствени дуели помеѓу...
Сите 3 првенствени дуели помеѓу Тор и Копавгур завршуваат со 5+
Кефлавик игра со 3+ на 5...
Кефлавик игра со 3+ на 5 последователни натпревари во првенството
Валур и КР Реикјавик играат со...
Валур и КР Реикјавик играат со ГГ3+ на последните 6 меѓусебни натпревари
Тротур и Олафсвик играат со 3+ на...
Тротур и Олафсвик играат со 3+ на последните 6 меѓусебни првенствени натпревари, а 5 од нив се и ГГ3+
Фјолнир и Филкир играат со 3+ на...
Фјолнир и Филкир играат со 3+ на последните 12 меѓусебни натпревари, на 11 од нив играат со ГГ3+, а на 9 со ГГ4+

Banner 700x98

Sportfresh Tip Buttons

icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување