Колумбија

icon

Сите кратки вести

Чико и Петролера играат со НГ и 0...
Чико и Петролера играат со НГ и 0-1 гол на последните 5 меѓусебни дуели
Онсе Каладас и Енвигадо играат со...
Онсе Каладас и Енвигадо играат со резултат 2:1 за екипата домаќин на 5 од последните 6 меѓусебни натпревари
Јуниор нема пораз на последнитњ...
Јуниор нема пораз на последнитњ 10 натпревари од екипата на Хулиа, како и на последните 11 на домашен терен
Онце Калдас игра со ГГ на...
Онце Калдас игра со ГГ на последните 6 натпревари на домашен терен, а 4 од нив се ГГ4+

Banner 700x98

Sportfresh Tip Buttons

icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување