Норвешка

icon

Сите кратки вести

Молде игра со 3+ на последните 7...
Молде игра со 3+ на последните 7 меѓусебни средби на домашен терен со екипата на Согндал и при тоа постигнува најмалку 3 гола на последните 4 од тие натпревари
Бран е без примен гол и при тоа...
Бран е без примен гол и при тоа игра со 0-2 гола на 10 од последните 12 натпревари на домашен терен во Типелиген
Штромгодсет денес без 3 играчи од...
Штромгодсет денес без 3 играчи од средниот ред, Овенстад (14/1), Нгуен (13/3) и Моен (17/2)
Бран не прима гол на 9 од...
Бран не прима гол на 9 од последните 11 натпревари на домашен терен во Типелиген
Старт прима најмалку 2 гола на 8...
Старт прима најмалку 2 гола на 8 од последните 9 натпревари на домашен терен во Типелиген, како и на 5 од последните 6 меѓусебни средби на домашен терен од екипата на Хаугесунд
Лилестром и Од играат со нерешен...
Лилестром и Од играат со нерешен резултат на 7 од последните 9 дуели на теренот на Лилестром (5 со резултат 1:1)
Старт е без победа на 37...
Старт е без победа на 37 последователни натпревари во Типелиген
Бран и Розенборг играат со 3+ на...
Бран и Розенборг играат со 3+ на последните 11 меѓусебни средби
Старт прима најмалку 2 гола на...
Старт прима најмалку 2 гола на последните 7 натпревари на домашен терен во Типелиген
Валеренга и Бран играат со ГГ и 4...
Валеренга и Бран играат со ГГ и 4+ на последните 5 меѓусебни средби

Pages

Banner 700x98

Sportfresh Tip Buttons

icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување