Северна Ирска

icon

Сите кратки вести

Клифтонвил победува на последните...
Клифтонвил победува на последните 6 првенствени натпревари на домашен терен (на 5 без да прими гол)
Колераин и Гленторан играат со 0-...
Колераин и Гленторан играат со 0-2 гола на 14 од последните 15 меѓусебни натпревари
Гленавон и Карик играат со 3+ на...
Гленавон и Карик играат со 3+ на последните 7 меѓусебни натпревари (5 од нив се ГГ4+)
Гленавон и Крусајдерс играат со 3...
Гленавон и Крусајдерс играат со 3+ на последните 11 меѓусебни натпревари (9 се ГГ3+), а на 10 од нив играат со 4+
Клифтонвил ги добива последните 6...
Клифтонвил ги добива последните 6 натпревари против Портдаун
Крусајдерс нема пораз на 8 од...
Крусајдерс нема пораз на 8 од последните 9 гостувања кај Гленторан (5 победи, а 8 од нив се и 3+)

Banner 700x98

Sportfresh Tip Buttons

icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување