Реал Сосиедад - Еибар

Сосиедад е без нерешен резултат на 10 по ред (имаат само 2 нерешени средби во лигата), а Еибар не играл нерешено на 8 по ред.

Еибар игра со НГ на 4 по ред, од кои 3 се 3+. Победуваат со полувреме-крај на 5 од последните 7 средби.

Овие две екипи меѓусебно играат со 0-2 гола на 5 од последните 6 меча на теренот на Сосиедад, при што домаќинот нема пораз на нив.

Карлос (одбрана, 10/0) и Вилијан (напад, 20/9) отсутни за Сосиедад.

Првиот голман Риесго, Капа (одбрана, 19/0), Рико (средина, 17/2) и Кике (напад, 12/2) ги нема кај Еибар.

Објавено на :
27 / Feb / 2017
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување