icon

Последни кратки вести

Черезо Осака ги добива последните...
Черезо Осака ги добива последните 9 дуели против Ехиме
Сите 3 дуели помеѓу Окајама и...
Сите 3 дуели помеѓу Окајама и Ивата завршуваат нерешено (сите со резултат 1:1)
Верди игра со 0-2 гола на 16 од...
Верди игра со 0-2 гола на 16 од последните 18 првенствени натпревари
Нагасаки е без пораз на...
Нагасаки е без пораз на последните 5 дуели против Јокохама
Салзбург и Рапид играат со ГГ на...
Салзбург и Рапид играат со ГГ на последните 10 меѓусебни натпревари, а на 9 од нив и со ГГ3+
Сан Лоренцо е без победа на...
Сан Лоренцо е без победа на последните 8, а Гимнасија ЛП на последните 11 првенсствени натпревари
Сент Патрикс е во низа од 6...
Сент Патрикс е во низа од 6 победи во лигата и на сите нив дава најмалку по 2 гола
Во дуелите меѓу Лехија и Погон во...
Во дуелите меѓу Лехија и Погон во последните 5 секогаш победувал тимот кој гостувал
Мидтјиланд ќе го одигра 4-от...
Мидтјиланд ќе го одигра 4-от натпревар во последните 10 дена
Аз Алкмар го напуштија 5...
Аз Алкмар го напуштија 5 стандардни играчи од минатата сезона
icon Спортфреш тип
icon

13.06.2015

Уругвај - Јамајка - 1 и 0-2 гола

Вкупен коефициент: 2.60
x
icon Спортфреш изненадување

31.05.2015

Сондерјиске - ФК Копенхаген - 1

Вкупен коефициент: 3.15
x
icon Спортфреш комбо
icon

Казахстан - Турција - 2

Дрогеда - Дери Сити - 1ДА (дава гол)

Вкупен коефициент: 2.00
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување